|
||||
|
Idéer til opskrifter... - når det skal gå hurtigt! - når du har god tid! - fra det græske køkken
|
|||
Græsk brød
Græsk brød er kendetegnet ved en
let syrlig smag og en tyk, sprød skorpe.
Arbejdstid ca. 20 minutter Ingredienser: Vandet blandes med olie, salt, sukker og citronsaft. Gæren smuldres i og røres ud. Så kommes først det grove mel i og derefter det fine mel, og dejen æltes godt igennem. Dejen hæver 1 times tid ved 22-24 grader, æltes let igen og formes til to brød, som lægges på en bageplade. Brødene ridses, efterhæver en times tid og pensles med vand, inden de bages 40 minutter ved 200 grader. Sæt dem til afkøling på en rist. Brødene kan fryses.
Godt tilbehør til alle græske retter! ©
2012 Anette Paulin & Vingholm I/S |
||||
Alle tekster på
dette website |
||||