KØD

FISK &
FJERKRÆ

BRØD

TILBEHØR

TIPS &
TRICKS

OM BLOD-TYPEKOST

 


Idéer til opskrifter...   - når det skal gå hurtigt!   - når du har god tid!   - fra det græske køkken

 

 

Rejesalat


En nem og enkel - og meget velsmagende - rejesalat!
Kan anrettes på et stykke nybagt brød
eller f.eks. serveres sammen med en speltbolle.
Et blad spidskål giver et dekorativt leje.


Forret til 4 personer

Arbejdstid ca. 5 minutter

Ingredienser:

400 gram rejer
70 gram mayonnaise
4 spsk creme fraiche (ca. 90 g)
1 spsk citronsaft
frisk dild
salt og peber

Tilbehør: spidskål, brød

Mayonnaise, creme fraiche og citronsaft blandes i en skål, rejerne kommes i.
Et par frodige kviste frisk dild hakkes
(se Tips & Tricks for hurtig hakning af krydderurter) og tilsættes,
og det hele blandes godt sammen.
Smag til med salt og peber.

 

  

Servér på et blad spidskål og med en dusk frisk dild på toppen!

Rejer er ikke egnet til alle blodtyper - men derfor kan man
jo godt spise dem en gang imellem ;-)


 

© 2011 Anette Paulin & Vingholm I/S
 

 
   

Alle tekster på dette website
(C) 2009 Vingholm I/S
All rights reserved