|
||||
|
Idéer til opskrifter... - når det skal gå hurtigt! - når du har god tid! - fra det græske køkken
|
|||
Kalkunfrikassé
Kalkunfrikassé
er en dejlig forårsagtig spise,
Arbejdstid, inkl. kogetid ca. 30 minutter Ingredienser: Tilbehør: kartofler eller brød Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom dem i grøntsagsbouillonen og bring det i kog (jeg plejer at bruge en stor sauterpande til det, en god gryde kan også bruges). Lad det koge 5 minutter, mens du skærer kalkunbrystet i strimler. Kom kalkunbrystet i og lad det koge i et par minutter. (Hvis der skal kartofler til, sættes de over også). Rør speltmelet ud i koldt vand og kom det i, rør godt igennem og lad det koge lidt. Tilsæt salt, peber, citronsaft, evt. lidt fløde eller mælk, og lad det hele koge en 5-10 minutter mere. Så tilsættes forårsløgene skåret i stykker på ca. 2 cm. Tilsæt evt. lidt mere væde og smag til med salt, peber og citronsaft. Ærterne kommer i og koger med i 2 minutter.
Drys med masser af friskklippet persille inden servering!
©
2009 Anette Paulin & Vingholm I/S |
||||
Alle tekster på
dette website |
||||