KØD

FISK &
FJERKRÆ

BRØD

TILBEHØR

TIPS &
TRICKS

OM BLOD-TYPEKOST

 

 

TILBEHØR & ANDET GODT

Syltede rødbeder

Jasminris

Bacon-salat med nye kartofler

Varm vintersalat med rodfrugter

Flødestuvet rødbede med peberrod

Grøn sovs med basilikum

Creme fraiche-dressing

Aubergine-salat

Ovnbagte rodfrugter, hurtig version

Græsk horta - blancheret bladgrønt

Spanakopita - spinat og feta i butterdej

Nem frugtgrød - også god som dessert

Rødbedesalat med hvidløg

Laksesalat med brøndkarse

Tun-mousse

Stuvet hvidkål

Stuvet broccoli

Sellerisalat

Ingefær-te

Fra det græske køkken Fra det græske køkken

 
 

 

           

 

 

 

Alle tekster på dette website
(C) 2009-2012 Anette Paulin & Vingholm I/S
All rights reserved